Cynhinfa Finesse (Libby)
FTAW Cynhinfa Finesse (Libby) is afkomstig uit de kennel van Rob Jones in Wales. Toen ik in 2001 de Engelse Championships bezocht werd ik aangenaam verrast door een grote gele reu. Deze hond heeft gedurende deze meerdaagse wedstrijd geen poot verkeerd gezet en ik was dan ook niet verbaasd dat deze hond de wedstrijd met overmacht won, "Craighorn Bracken " van Tom Smith uit Schotland. Van deze hond wilde ik wel een nakomeling en zo gebeurde het dat ik Libby in 2005 als pup naar Nederland haalde.
FTCH Graighorn Bracken
FTCH Aughacasla Sam of Drakeshead
Ballyellery Adder
Ir. FTCH Killerisk Hero
FTCH Lochmuir Bonnie
FTCH Pocklea Remus
FTCH Lochmuir Lady
Ropehall Libra of Cynhinfa
FTCH Birdhook Arrow of Graigfelin
FTCH Tibea Tosh
FTCH Purdey of Bonhote of Birdbrook
FTCH Garendon Cassie of Ropehall
FTCH Swinbrook Twig
FTCH Munro Tess
Go Back Gundogs
       Labrador retrievers voor de jacht
Korstiaan & Rieneke
Kleijwegt

Nederland

korstiaan.kleijwegt@ziggo.nl
Tel.  +31 181462616
Mob. +31 621200810

Naam:
Roepnaam:
Ras:
Geslacht:
Kleur:
Geboren:

HD:
ED:
Ogen:
PRCD-PRA:
CNM:

Fokker:

FTAW Cynhinfa Finesse
Libby
Labrador retriever
teef
zwart
04 april 2005

A
0:0
vrij
vrij
vrij

Mr. E.R.A. Jones

Libby heeft in 2007 een paar workingtesten gelopen en als afsluiting een ZG behaald tijdens de Field Trial op eenden te Serville (B). In 2008 behaalde Libby een 2e Uitmuntend met Res. CACT + Gun`s Choice tijdens een FT van de NRC in St. Jansteen. Ook in 2009 speelde zij een paar veldwedstrijden, Heinkenszand (ZG) en Beesd (Uitmuntend)! In 2011 hebben we slechts aan één veldwedstrijd kunnen deelnemen, toch toonde Libby ook toen haar wildvinderskwaliteiten en behaalde een 3e “uitmuntend”.

Dat Libby haar kwaliteiten doorgeeft aan haar nageslacht blijkt. Zij IS de moeder van twee teamleden van het winnende team op de Internationale Working Test 2011 in Hongarije. Tot dusver heeft zij een Int. FTCH en diverse Field Trial winners onder haar nakomelingen. Op dit moment geniet Libby van een welverdiende oudedag.
Cynhinfa Finesse


Update: 29.01.2018
Nederlands
©gobackgundogs
Facebook